De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Deskundige winterschilder in Maastricht

Het is erg belangrijk om uw huis regelmatig te onderwerpen aan een goede onderhoudsbeurt, zowel binnen- als buitenshuis. Dit geldt uiteraard ook voor uw schilderwerk. Om de kosten te beperken kunt u ervoor kiezen om de klus in de winter te laten uitvoeren. Dit heeft een aantal voordelen, onder andere:

  • u kunt veel geld besparen met een winterschilder. De schilder heeft het in de winter namelijk vaak rustig en om te zorgen dat hij toch werk heeft in de wintermaanden, geeft hij vaak korting. Dit kan soms wel oplopen tot 30%;
  • een winterschilder is sneller beschikbaar. In de zomer heeft een schilder het vaak erg druk met veel grote klussen. Kies er daarom voor om uw klus te laten uitvoeren in de winter. U wordt dan vaak sneller geholpen.

Mogelijkheden weten?

Woont u in de regio van Maastricht en bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een winterschilder? Wilt u de kosten zo laag mogelijk houden, maar wel een professioneel en fraai resultaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u meer informatie geven over de mogelijkheden en onze diensten. Onze medewerkers helpen u graag. Wij zorgen dat u weer lang van uw woning kunt genieten.