De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Ook uw buitenschilderwerk

Het houtwerk buitenshuis moet regelmatig geschilderd worden. Dit is niet alleen om het mooi te houden, maar de verf biedt ook een beschermende laag. Het houtwerk heeft namelijk veel te verduren door de verschillende weersomstandigheden. Het is aan te raden om in ieder geval eens per vijf jaar al uw buitenschilderwerk aan te pakken. U kunt dit natuurlijk zelf doen, maar aangezien het huis schilderen een grote klus is en hier ook enige kennis en ervaring voor nodig is, is het verstandig om dit te laten doen door een professionele buitenschilder. Deze kan de klus vaak snel en met een mooi resultaat uitvoeren. In de omgeving van Maastricht kunnen wij uitstekend het buitenschilderwerk verzorgen van uw:

  • deuren;
  • kozijnen;
  • gevel;
  • (buiten)muren;
  • dakkapel;
  • tuinhuis.

Onderhoud door uw schilderĀ in Maastricht

Wanneer uw schilderwerk blaasjes of scheurtjes begint te vertonen is het tijd voor een onderhoudsbeurt. In Maastricht en omgeving staan wij voor het onderhoud van al uw buitenschilderwerk voor u klaar. Of het nu gaat om eenmalig onderhoud of een periodiek contract, wij zijn u van dienst! Wij komen graag bij u langs om de klus te bekijken en een offerte op te stellen. Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.