De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kozijnen schilderen in Maastricht

Op z’n tijd uw kozijnen schilderen is belangrijk voor het onderhoud van uw woning. Dit zorgt namelijk voor een frisse en nieuwe uitstraling. Daarnaast beschermt een verflaag het houtwerk ook goed tegen invloeden van buitenaf. Het schilderen van uw kozijnen is vaak een grote klus, omdat het zowel uit binnen- als buitenschilderwerk bestaat. Schakel daarom een deskundige schilder in. In Maastricht en omgeving bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres!

Wanneer moet u uw kozijnen schilderen?

Houten kozijnen moeten regelmatig geschilderd worden om het hout te onderhouden. Kunststof en aluminium kozijnen hoeven niet geschilderd te worden. Mocht u dit wel willen doen, dan is het verstandig om eerst een primer aan te brengen zodat de verf goed kan hechten. Uw houten kozijnen zijn aan een nieuwe verflaag toe als:

  • er scheurtjes zitten in het schilderwerk, meestal is dit het eerst zichtbaar bij de vensterbank;
  • de verf beschadigd of verkleurd is;
  • de verf afgeeft of niet meer goed hecht en blaasjes krijgt.

Uw schilder in Maastricht

Zijn uw kozijnen aan een nieuwe verflaag toe en heeft u geen zin om dit zelf te doen? Schakel dan een ervaren schilder in! In Maastricht en omgeving kunnen wij u deze klus uit handen nemen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.