De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muren laten behangen in Maastricht

Naast onze ervaring in schilderwerk, kunnen wij ook uitstekend uw muren behangen. Behangen is een lastig en precies werkje. Het kost vaak veel tijd en er is veel geduld voor nodig om al het behang mooi op de muren te krijgen. Daarom kan het verstandig zijn om een ervaren vakman hiervoor in te schakelen. Deze kan netjes en vakkundig uw muren behangen. Woont u in Maastricht of omgeving? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met het behangen van uw muren en wanden. Daarnaast kunnen wij u ook advies geven over de vele verschillende soorten behang, passend bij uw woning en interieur.

Ruime keuze in soort behang

Er zijn vele verschillende soorten behang, met elk hun eigen kenmerken. Om uw keus wat makkelijker te maken, staan hieronder vast enkele soorten behang met hun kenmerken.

  • Simplex of duplex behang. Dit behang is gemaakt van een enkele of dubbele laag papier, meestal voorzien van een fijn reliëf. Voor simplex behang moet de ondermuur egaal glad zijn, voor duplex behang niet.
  • Vinyl behang. Vinyl behang heeft een papieren achterzijde en een vinyl laag aan de voorkant. Dit maakt dat er makkelijk overheen geschilderd kan worden en dat het afwasbaar is.
  • Glasvezel behang. Dit is gemaakt van een dun geweven stof, vaak kunststof. Door de structuur zijn beschadigingen van de muur niet zichtbaar, wat het erg geschikt maakt voor poreuze en gescheurde muren.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen in Maastricht of omgeving op het gebied van behangen? Neem dan direct contact met ons op.